CHEESECAKE

Keď zhrešiť, tak poriadne! 

Cheesecake pozostáva zo sušienkového korpusu a jeho základ tvorí smotanový syr. 
V tejto galérii si môžete vybrať z viacerých variánt cheesecake-ov. Všetky pozostávajú z korpusu, pri ktorom si môžete vybrať z Lotus, maslových, kokosových, Oreo, vanilkových či čokoládových sušienok. Plnka cheesecake-u je tvorená predovšetkým smotanovým syrom a jej príchuť sa dá ľahko podľa Vašich požiadaviek prispôsobiť. Názov cheesecake-u je odvodený od toho, čo plnka cheesecak-u obsahuje.

V galérii nižšie si prezrite moju ponuku a v prípade záujmu Vám koláčik rada upečiem aj podľa Vašich špeciálnych predstáv. Rovnako to platí aj v prípade zdobenia - cheesecake Vám ozdobím sladkosťami, čerstvým ovocím a v prípade želania je možné dozdobiť koláčik doplnkami (narodeninové priania, čísla, sviečky, prskavky atď...)


Klasický cheesecake

Klasický takzvaný New York cheesecake je špecifický tým, že jeho plnka je tvorená iba zo smotanového syru - t.j. bez príchute. Ak máte radi klasiku a neradi experimentujete, tento lahodný koláčik je tu presne pre Vás. Naopak, ak obľubujete skôr cheesecake s príchuťami, nižšie si môžete vybrať presne ten, ktorý je Váš obľúbený. 


Malinový cheesecake

Jemne kyslastá chuť čerstvých malín v plnke tohto koláčiku dokonale vynikne. Túto chuť najlepšie dopĺňa korpus z Lotus sušienok a poleva z bielej čokolády. Okrem skvelej vyváženej chuti, táto kombinácia k sebe ladí aj farebne. Ale je samozrejme len a len na Vás ako si svoj malinový cheesecake nakombinujete. 


Čučoriedkový cheesecake

Kopa čučoriedok, maslové sušienky a poleva z vyšľahanej smotany. Čučoriedkový cheesecake v tejto kombinácii je pre všetkých tých, ktorí obľubujú ľahšie koláčiky.


Jahodový cheesecake

Sviežu chuť jahôd v plnke výborne dopĺňajú Lotus sušienky a poleva z domáceho slaného karamelu. Opäť je ale len na Vás, s čím sa rozhodnete tento jahodový koláčik skombinovať. 


Vanilkový cheesecake

Okrem jeho skvelej vanilkovej vône, prináša so sebou aj nezameniteľnú chuť, na ktorú len tak ľahko nezabudnete. Vanilkový cheesecake je skutočne nadýchaný, akoby ste jedli obláčik. Táto chuť dokonale ladí s polevou z bielej čokolády či so šľahačkovou smotanou, aby sa zachovala lahodnosť tohto cheesecake-u. 


Lotus cheesecake

Lotus cheesecake patrí medzi najobľúbenejšie, dokonca aj medzi tie moje. Je pre všetkých milovníkov karamelu, ktorý pri tomto koláčiku zohráva hlavnú rolu. Jeho korpus a plnka sú tvorené z Lotus sušienok a poleva z karamelu, po ktorom sa budete zaručene zalizovať. Lotus cheesecake presne v tomto podaní je veľmi sladký, takže ho odporúčam len tým, ktorí sladkému len ťažko povedia nie. 


Oreo cheesecake

Oreo je vo svete obľúbená sladkosť, ale tento Oreo cheesecake môže byť ešte obľúbenejší. V plnke nájdete kúsky Orea, ktoré pečením trošku zmäknú, no aj napriek tomu sú stále príjemne chrumkavé. Aby bol cheesecake stopercentne Oreo, jeho korpus robím taktiež z týchto sušienok. Výborne sa k nemu hodí poleva z mliečnej čokolády. A potom už len dozdobiť - čím iným ako Oreom? 


Snickers cheesecake

Ak obľubujete sladkosť Snickers, tento koláčik isto poteší Vaše zmysly, pretože hlavnú rolu tu zohrávajú práve arašídy. Plnka tvorená z arašídového masla, v ktorej nájdete aj kúsky Snickers. A nakoniec už len celý cheesecake poliať čokoládou. Mňam! 


Bounty cheesecake

Bounty cheesecake pre všetkých milovníkov kokosu, ktorého je v tomto koláčiku požehnane veľa. Či už sa to týka kokosového korpusu alebo plnky, ktorá po ňom nie len skvelo chutí, ale aj vonia. Poleva z mliečnej čokolády a Bounty tyčiniek chuť celého cheesecake-u krásne dopĺňa.


Raffaello cheesecake

Tento Raffaello cheesecake sa Vám bude doslova rozplývať na jazyku. Korpus z kokosových sušienok v kombinácii s kúskami Raffaella vo vnútri plnky. Dokonale sa k nemu navrch hodí šľahačková smotana, ktorá celú chuť ešte viac zjemňuje. Tento koláčik svojou farbou pôsobí veľmi nežne a presne rovnako aj chutí.


Čokoládový cheesecake

Čokolády nie je nikdy dosť, a preto v mojej ponuke nesmie chýbať ani tento čoko krásavec. Základ tvorený z čokoládových sušienok a lahodná plnka z mliečnej čokolády. A aby jej náhodou nebolo málo, najlepší je, keď sa ňou celý poleje. Na tom predsa nemôže byť nič zlé, však?